Naše akce |
Pokud se chcete podívat, jak to vypadalo na akcích, kterých jsem se zúčastnil, tak můžete zde. |
|
 |
Test zařízení během červnového PA proběhl úspěšně a budeme se tedy těšit na spojení v Polním dnu 2009 pod značkou OL4A z JO60RN. |
|
Kdo je online? |
Satelit si čte 19 hostů a 0 registrovaných návštěvníků.
|
|
 |
Moderováno uživatelem: Vasek
Satelit - Technický magazín Forum Index » »
Hardware » » Philips DSX 6010 - fta a disecq
|
 |
Autor |
Philips DSX 6010 - fta a disecq |
Anonymous
Nezaregistrovaný uživatel
| Posláno: 2004-05-07 11:29
Ahoj lidi,
mam doma philipse dsx 6010, PL firmware verze 9.20. Pouzivam Goldku se SW pro FTA.
FW pro philipse je dobry v tom, ze umoznuje spustit prijimac bez placene karty a tudiz naladenim kterehokoliv programu z paketu upc, wizja apod. = toto byla odpoved na veskere dotazy tykajici se spousteni prijimace.
Jo jeste ten sw v goldce je nejaky special, protoze mi jedou programy z HB v jinem kodovani nez v CW.
Ted mam dotaz ja, potreboval bych schema na udelatko, ktere mi v jednom smeru pusti signal z LNB a v druhem signal disecq na motor. Chci si udelat disecq generator. Zkratka potrebuju nejaky slucovac pro dva signaly z nichz jeden je v GHz a druhy je 22kHz a navic maji opacne smery.
Jeste uvazuju o zakoupeni fun6 karty a pak muzu prijimat programy i v jinych kodovanich nez CW. Bude to o nekolik typu vic nez mam ted na goldce
|
Valenta
Od:
 | Posláno: 2004-09-06 20:22
No reseni je docela snadne, podle me staci primichat signal z generatoru na napajeci napeti konvertoru jeste v ceste toho napajeni. Neresis tak zavleceni VF do obvodu DISeQ
Email
Přidat Quote
|
Anonymous
Nezaregistrovaný uživatel
| Posláno: 2004-10-05 08:41
Diky, ale uz je to pase
uz mam diseqc FW a navic uz mi stejne lezi jenom na polici
pouzivam ted DM7000S
|
Valenta
Od:
 | Posláno: 2004-10-06 07:44
Tomu rikam rozumne reseni 
Email
Přidat Quote
|
|

Všechna loga a obchodní značky jsou majetkem příslušných vlastníků. Komentáře jsou majetkem jejich odesílatelů. Zbytek © 2000 - 2025 Satelit Optimální rozlišení 1024 * 768 a HiColor a vyšší
|